Mobirise Web Site Maker


XESUS  Studio

Un mon ple d'imatges meravelloses


PRESENTACIÓ

   El meu nom és Jesús, però em sobrenomenen Xesus. Vaig néixer a Lleida a la fi de l'estiu del 68 i ja des de petit em va fascinar el món de la fotografia. Als 11 anys em van regalar la meva primera càmera de fotos, una senzilla Werlisa, als 20 vaig adquirir una càmera réflex amb diversos objectius i ja en el 2003 em vaig passar a la fotografia digital amb una Sony DSC-V1. Actualment faig les meves fotos amb una réflex digital Nikon i una comptacta avançada Sony .

  Encara que la meva passió sigui la fotografia, de moment no em dedico professionalment a ella, sinó que el meu treball és la informàtica de sistemes i, més concretament, tot el relacionat amb Internet, servidors i comunicacions.
Crec que ser informàtic m'ha ajudat una mica a entrar més fàcilment al món de la fotografia digital, doncs m'agrada ser creatiu i, si una foto no ha quedat ben exposada o composta, intento modificar-la en l'ordinador amb diversos programes d'edició, fins que aconsegueixo els resultats que jo desig.

  Són molts els temes que més m'agrada plasmar en una imatge, però pot ser que la naturalesa, els paisatges i també els monuments arquitectònics -sobretot els més antics- siguin els continguts que s'inclouen en la majoria de les meves fotos, ja que m'apassiona viatjar per poder visitar nous llocs i conèixer altres cultures, per això no m'importa recórrer els quilòmetres necessaris per poder arribar a reflectir en una fotografia un moment i lloc en el qual detenir el temps amb la meva càmera.
  En aquesta web he intentat oferir-vos una petita selecció d'alguns treballs sobre temes diversos que més m'han agradat, perquè tots trobeu algun apartat que pugui ser del vostre interès.
M'agradaria que em donéssiu la vostra opinió sobre les fotos que he exposat, doncs m'interessen molt els comentaris constructius per poder millorar en aquesta meravellosa afició.

  Si esteu interessats en alguna de les meves fotografies, ja sigui per a ús personal o per utilitzar-les en alguna publicació o catàleg, amb més qualitat o en una altra grandària, no dubteu a escriure'm per explicar-me vostres propostes i concretar les condicions.

  I, dit tot això, no em queda més que desitjar-vos que gaudiu amb la meva selecció de fotos i donar-vos les gràcies per visitar el meu web.

  Una salutació.


LLICENCIA


Les meves fotografies i arxius estan sota una Llicencia
 Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional.

Reconeixement – NoComercial (by-nc): Es permet la generació d'obres derivades sempre que no es faci un ús comercial. Tampoc es pot utilitzar l'obra original amb finalitats comercials. En qualsevol explotació de l'obra autoritzada per la llicència farà falta reconèixer l'autoria.

Si estàs buscant una foto en internet d'un lloc, objecte o persona del que necessites una imatge i trobes una bona foto en aquest lloc, pensa que darrere hi ha un autor, fins i tot les fotos dolentes no neixen per generació espontània.

Queda prohibida expressament qualsevol activitat o redireccionament que suposi ocultar l'origen de la informació, i està totalment prohibit copiar sistemàticament qualsevol foto per alimentar el contingut d'altres llocs que viuen del treball dels altres. Aquest lloc és partidari de compartir continguts i fotos sempre que se citi la procedència, es respecti la marca en les fotos i s'enllaci el material compartit a xesus.net i el mateix respecte als continguts.

Per a la utilització comercial d'imatges que siguin propietat de Jesús G. (Xesus) es necessita comptar amb un permís exprés per a això. Per favor, escriu un correu explicant la finalitat de la petició al meu E-mail

Gràcies per respectar, gràcies per compartir!

Camara